Beyoncé is best betaalde zangeres volgens Forbes

De Amerikaanse zangeres Beyoncé is de meest lucratieve zangeres van het voorbije jaar volgens het zakenblad Forbes. Beyoncé verdiende net geen 92 miljoen euro van juni 2013 tot juni 2014. Tylor Swift en Pink vervolledigen de top drie van Forbes.
AP2013

Madonna heeft er geen topjaar opzitten. De zangeres voerde vorig jaar de lijst met best betaalde zangeressen in de VS aan voor Lady Gaga en Taylor Swift. In de nieuwe lijst van Forbes is ze niet in de top tien geëindigd.

Beyoncé heeft de eerste plaats van Madonna overgenomen. De vrouw van Jay-Z verdiende van juni 2013 tot juni 2014 meer dan 90 miljoen euro. Geen enkele zangeres doet beter.

Taylor Swift is met een inkomen van 51 miljoen euro goed voor zilver. Pink vervolledigt het podium met een inkomen van 42 miljoen euro. Lady Gaga zakte van de tweede naar de negende plaats in de lijst van Forbes. Het zakenblad becijferde de inkomens op basis van de cd-verkoop, ticketverkoop en opbrengsten van merchandise.