Knightley: "Topless kan, zolang je ze maar niet groter of mooier maakt"

In september poseerde Keira Knightley topless voor het magazine Interview. In een gesprek met The Times zegt de actrice nu dat ze dat deed uit protest tegen het overmatige gebruik van Photoshop in Hollywood.

Een grote boezem heeft ze niet, maar dat vindt Keira Knightley helemaal niet erg. Juist daarom wilde ze niet dat iemand de topless foto's die in Interview zijn verschenen digitaal zou bewerken, vertelt ze aan The Times.

"Mijn lichaam is al zovele keren gemanipuleerd om zovele verschillende redenen, zowel door paparazzi als voor filmposters. Bij deze fotosessie zei ik: "Goed, deze doe ik topless, zolang je ze maar niet groter of mooier maakt." Het is belangrijk te zeggen dat het er niet toe doet welke maat je hebt."

Knightley betreurt dan ook dat ze in 2006 instemde met de filmposter van "King Arthur". Daarop is ze te zien met een duidelijk bewerkte boezem.