Doctor Who: "Ik wil dat je weet dat wij ook aan je kant staan"

Immer is hij in de weer om het universum van de ondergang te redden, maar soms houdt hij halt voor enkele woorden van troost. Geheel in zijn personage van Doctor Who heeft acteur Peter Capaldi een videoboodschap opgenomen voor een jongen van 9 met autisme die recent zijn grootmoeder verloor.
Invision2013

Begin oktober stierf de grootmoeder van Thomas Goodall, een jongen van 9 met autisme en een grote fan van de serie "Doctor Who" waarin Capaldi de hoofdrol speelt. Sindsdien is de jongen ontroostbaar. Toen Capaldi over zijn verlies hoorde, besloot hij een videoboodschap op te nemen. Daarin spreekt hij de jongen toe als Doctor Who.

"Zie je, wanneer Clara en ik door tijd en ruimte reizen, overkomen ons soms slechte dingen", vertelt Capaldi de jongen. "Weet je, Thomas, soms overkomen ons ook trieste dingen. Dan is het leuk te weten dat er mensen zijn zoals jij die aan onze kant staan. Ik wil dat je weet dat wij ook aan jouw kant staan."

De vader van Thomas heeft aan CNN laten weten dat de videoboodschap van Capaldi een diepe indruk op zijn zoon heeft nagelaten. Voor het eerst sinds het overlijden van zijn grootmoeder hebben de woorden van de acteur naar verluidt een glimlach om de lippen van de jongen getoverd.

De videoboodschap van Capaldi kan u hieronder bekijken:

Meest gelezen