"Ik heb het Belgische publiek gemist"

De zangeres Selah Sue heeft de voorbije dagen enkele concerten in België afgewerkt. Ze heeft haar fans een voorsmaakje gegeven van haar nieuwe studioalbum, dat in maart 2015 in de winkelrekken zal liggen.

Selah Sue (Sanne Putseys) brak vier jaar geleden door met het nummer "Raggamuffin". De daaropvolgende jaren is ze de wereld rondgereisd om haar debuutalbum te promoten. Het album ging al 1 miljoen keer over de toonbank.

"Ik heb het Belgische publiek gemist. Het is fijn om hier opnieuw te spelen. Het voelt echt als thuiskomen, ongelofelijk. Het Belgische publiek is wel meer gereserveerd dan elders in de wereld, maar ik ben zelf ook Belgisch", aldus Selah Sue.

De eerste single van het nieuwe album is intussen al uit. "Ik heb met "Alone" geprobeerd om een funky uptemponummer te schrijven. Dat is volgens mij het moeilijkste dat je kan doen in de popmuziek. Het is met "Alone" aardig gelukt, maar het is wel het meest happy nummer van mijn nieuwe cd", besluit Selah Sue. Het nieuwe album van Selah Sue wordt in maart in de rekken verwacht.