Fleetwood Mac zakt af naar Sportpaleis

De Amerikaans-Britse groep Fleetwood Mac doet met een gloednieuwe tournee ook ons land aan. De band zal op zaterdag 6 juni optreden in het Sportpaleis. Het is 16 jaar geleden dat de groep in zijn volledige originele bezetting op tournee ging.
AP2012

Zangeres Christine McVie heeft toegezegd om opnieuw op tournee te gaan met de groep waar ze lange tijd deel van uitmaakte. In 2013 stond ze voor het eerst in jaren weer op het podium met Fleetwood Mac, in de O2-arena in Londen.

Dat eenmalige reünieoptreden smaakte snel naar een echte comeback. De nieuwe "On with the show"-tournee herenigt de vijf Fleetwood Mac-leden voor een volledige show. "Wat ons betreft, is Christine nooit helemaal weg geweest. We zijn door het dolle heen dat we haar terug aan onze zijde hebben", zeggen de andere bandleden.

Fleetwood Mac doet met hun nieuwe tournee 9 Europese steden aan, waaronder ook Antwerpen. Er werd lange tijd gefluisterd dat het festival Rock Werchter een week werd vervroegd om Fleetwood Mac te strikken. Nu de groep begin juni het Sportpaleis aandoet, lijkt het weinig waarschijnlijk dat ze amper enkele weken later op de wei in Werchter zullen staan.

De ticketverkoop voor het concert van Fleetwood Mac start op vrijdag 14 november.