Rechercheur omgekomen bij verkeersongeval

Een rechercheur van de lokale politiezone Mira is gisteravond om het leven gekomen bij een ongeval in Spiere-Helkijn, in het zuiden van West-Vlaanderen. De politieman reed met zijn auto richting Dottenijs toen hij tegen enkele paaltjes naast de weg terechtkwam. Hij werd dood teruggevonden op zo’n 50 meter van de aangereden paaltjes.

De vijftiger moet zijn auto nog geparkeerd hebben en is dan te voet teruggekeerd. Hij werd dood teruggevonden op zo’n 50 meter van de aangereden paaltjes. Zijn auto staat nog eens 30 meter verderop.

De omstandigheden van het ongeval zijn onduidelijk. Het parket en de politie voeren een onderzoek ter plaatse en het gerechtelijk labo stapte ter plaatse af om het ongeval verder te onderzoeken. Het parket houdt de boot af en zegt dat alle denkpistes nog open zijn.

Ze kunnen nog geen commentaar geven over de omstandigheden. Er waren geen getuigen van het ongeval. De kans bestaat dus dat er een andere partij of een andere wagen betrokken is bij het ongeval.