Vader tovert baby om tot Iron Man

Het waren geen makkelijke maanden voor de veel te vroeg geboren Collier, met veel ademhalingsproblemen, en voor zijn ouders. Om het ziekenbezoek -intussen 4 maanden- toch iets draaglijker te maken, verzon vader Eric Hart een speciale manier om Colliers eerste Halloween te vieren. Hij toverde zijn zoontje gedurende een minuut om in de stripfiguur Iron Man.

Hart uit North Carolina, VS, op nieuwswebsite Right This Minute: "Omdat hij iedere dag aan machines verbonden is, dacht ik onmiddellijk aan Iron Man. Want ook hij heeft een machine nodig waardoor hij kan blijven leven. Ik dacht dat als ik Collier zo’n pak zou aandoen, dat hij dan wellicht met ons naar huis zou kunnen."

"Hem even in dit kostuum zien, was een geweldig gevoel. Want iedere dag naar het ziekenhuis gaan, is nogal eentonig en vermoeiend. Daarom zochten mijn vrouw en ik naar iets waar we ons aan konden optrekken. Want hem steeds weer achterlaten is moeilijk. Maar later kunnen we hem tonen hoe we samen met hem Halloween gevierd hebben."

Collier verblijft nog altijd in het ziekenhuis, maar "hij wordt iedere dag iets sterker".

Hier beneden kunt u "the making of" en het resultaat zien:

lees ook