Zangeres van The Cranberries aangehouden

De zangeres Dolores O'Riordan van de Ierse rockgroep The Cranberries is maandagochtend aangehouden op de luchthaven van Shannon in Ierland. O'Riordan zou tijdens haar vlucht van New York naar Ierland een stewardess hebben aangevallen.

De Ierse politie werd voor de landing ingelicht over de agressie van Dolores O'Riordan tegen een stewardess. Toen de politie de zangeres wou aanhouden, ging O'Riordan door het lint en viel ze een agent aan.

De stewardess die zou zijn aangevallen door de zangeres werd na de landing naar het ziekenhuis gebracht. De agent raakte niet gewond.

The Cranberries brak midden de jaren 90 wereldwijd door met het album "No need to argue" en de hitsingle "Zombie". In 2003 werd de band uit Limerick in Ierland opgedoekt. Sinds 2009 treedt de band opnieuw op.