Belgische Bastille-fans krijgen 7 extra live-tracks

De Britse band Bastille legt hun Belgische fans in de watten. De band brengt immers speciaal voor hun Belgische fans een nieuwe versie van hun laatste plaat "All this bad blood" uit met daarop 7 exclusieve live-nummers.
Sven Michiels - Photography

"Hallo, wij zijn Bastille en zijn zeer blij om jullie de nieuwe Belgische versie van ons album "All this bad blood" voor te stellen", klinkt het in een filmpje. "Een van de nummers is de akoestische versie van "Pompeii" die we voor Stubru gemaakt hebben toen we voor het eerst ooit in België speelden."

Dit is de volledige lijst met nieuwe nummers:

1. "Pompeii" (Live bij Studio Brussel) (Akoestisch)
2. "Flaws" (Live bij MNM) (Akoestisch)
3. "Laura Palmer" (Abbey Road Sessions)
4. "Pompeii" (Live met Film Orchestra)
5. "Things we lost in the fire" (Abbey Road Sessions)
6. "Of The Night" (Live op Rock Werchter 2014)
7. "Pompeii" (Live op Rock Werchter 2014)
8. "Bad_news" (Nieuw nummer)

Het album is te koop via de iTunesstore.