Ook Geri Halliwell kondigt huwelijk aan in The Times

Geri Halliwell (42) heeft haar nakende huwelijk met Formule 1-baas Christian Horner aangekondigd met een advertentie in The Times. Opmerkelijk, want een week geleden deed acteur Benedict Cumberbatch hetzelfde in dezelfde krant.

Is er een nieuwe trend in de maak bij beroemdheden? Amper een week nadat acteur Benedict Cumberbatch met een advertentie in The Times laat weten dat hij in het huwelijksbootje stapt met theaterregisseur Sophie Hunter, doet voormalige Spice Girl Geri Halliwell hetzelfde in dezelfde krant.

Halliwell - u kent ze als Ginger Spice van de Spice Girls of als zangeres van The weather girls-cover "It's Raining Men" - is al enige tijd aan het daten met de 40-jarige Christian Horner. De twee kennen elkaar al enkele jaren, maar tot voor kort werd hun relatie altijd ontkend.

Een exacte datum voor het huwelijk is niet bekendgemaakt. De zangeres heeft een dochter van 8 jaar. Horner heeft zelf een eigen dochter van een 1 jaar oud en twee stiefzoons (21 en 25 jaar) uit een vorige relatie.