99 iPhones en toch wijst ze hem af

Een man in Guangzhou, in Zuid-China, dacht eens uit te pakken met 99 iPhones en een huwelijksaanzoek. Maar het draaide anders uit: de potentiële bruid zei simpelweg "nee" en de man ziet nu zijn mislukte aanzoek viraal gaan.

De foto's van het aanzoek circuleren op Weibo, de Chinese variant van Twitter. De verliefde man in kwestie kocht 99 iPhones 6 voor 70.000 euro aan. Met de witte iPhonedoosjes vormde hij dan een hartje op de grond van een parking. Hij nodigde ook al zijn collega's uit om een kring te vormen rond het hartje.

De man vroeg vervolgens zijn vriendin om samen met hem plaats te nemen in het hartje en bood haar een bos bloemen en een gelukkig leven aan. Dan volgde de vraag. Voor het oog van zijn collega's wees ze hem echter af.

Media vragen zich nu af wat hij met de 99 iPhones gaat doen of wat hij er üperhaupt mee van plan was.

lees ook