Amerikaanse actrice Carol Ann Susi is overleden

De Amerikaanse actrice Carol Ann Susi is op 62-jarige leeftijd overleden aan de gevolgen van kanker. Susi is bekend van de tv-serie "The big bang theory". In de serie vertolkt ze de rol van Mrs. Wolowitz, de grofgebekte moeder van Howard.

De Amerikaanse actrice Carol Ann Susi is overleden aan de gevolgen van een agressieve kanker. Na een kort ziekbed overleed ze op 62-jarige leeftijd.

Carol Ann Susi debuteerde midden de jaren 70 in de televisieserie "Kolchak: The night stalker". De voorbije decennia vertolkte ze bijrollen in de tv-series "Jake and the Fatman", "Cheers", "Seinfeld", "Married with children", "Ugly Betty" en "Grey's anatomy".

De voorbije jaren had ze als stemactrice een rol in "The big bang theory". Ze speelt in de komische tv-serie Mrs. Wolowitz, de grofgebekte moeder van Howard. Het personage wordt nooit in beeld gebracht in de serie. Het is nog niet duidelijk of Mrs. Wolowitz verdwijnt uit de reeks.