Blinkende blote kont van Kardashian is voorwerp van spot

De Amerikaanse celebrity Kim Kardashian doet opnieuw van zich spreken. Ditmaal staat ze op de cover van Paper Magazine. Er bestaan twee versies: de ene cover toont Kardashian in galajurk met een champagneglas op haar kont, de andere cover toont Kardashian met haar kont bloot. Uiteraard is dat vragen om parodieën op sociale media.

Kardashian zelf pakt uit op Instagram en Twitter met de fotoshoot. "En ze zeiden dat ik geen talent zou hebben om een champagneglas te laten balanceren op mijn kont", tweet ze. Op de covers staat als slogan "Break the internet", en of dat ze dat gedaan heeft.

 

Vooral de foto met blinkende blote kont is voorwerp van spot op sociale media. Heel wat mensen vragen zich af of de foto nep is of niet, of er Photoshop aan te pas kwam. Enkele creatievelingen hebben ook parodieën/vergelijkingen gemaakt. We tonen u een selectie:

lees ook