Plantje van collega beleeft de tijd van zijn leven

Stel: je vraagt aan een collega om tijdens jouw week vakantie op een plantje te passen. Dan hoop je alvast dat hij/zij tenminste regelmatig water giet (tenzij het een cactus is natuurlijk). Wel die vraag kreeg dus ook de Amerikaanse IT'er Eric Freeman (24). Hij nam het taakje heel serieus.

Om te bewijzen dat hij wel degelijk voor haar plantje had gezorgd en om een glimlach te toveren op het gezicht van zijn collega, besloot Freeman foto's te nemen.

Al snel hielpen de andere collega's een handje en de dolle week van "plantsitting" werd vastgelegd in een collectie van 23 foto's.

Zo zien we Freeman koffie drinken met de plant, het plantje aan een leiband uitlaten, het plantje uitdagen voor een heus sabelgevecht in "Star wars"-stijl tot zelfs een bezoek aan een buitenspeeltuin waar het plantje even op de glijbaan mag. Geniet u even mee van de fotoreeks op deze link http://imgur.com/a/vos5V.

lees ook