Enkele pendelaars werden onwel op een bus in Herent

In Herent zijn vanochtend drie mensen onwel geworden op een bus van de Vlaamse vervoersmaatschappij De Lijn. De drie zijn overgebracht naar het ziekenhuis, maar aan de bus bleek niets te schorten. Dat meldt De Lijn.

Het incident deed zich rond 8.30 uur voor op de lijn 358 tussen Brussel, Kortenberg en Leuven. Een aantal passagiers begon zich onwel te voelen en de buschauffeur zette zijn bus aan de kant van de weg.

De hulpdiensten kwamen ter plaatse en De Lijn stuurde een technicus om de bus na te kijken. Drie personen werden naar het ziekenhuis gebracht. Na controle bleek de bus geen verhoogde aanwezigheid van CO te bevatten of een technisch defect te vertonen.

Volgens de hulpdiensten zou een eerste vrouw onwel zijn geworden, waarop twee andere reizigers in paniek sloegen en begonnen te hyperventileren.

Meest gelezen