"Barack zullen we hier wel niet te zien krijgen"

Dit weekend zullen alle ogen gericht zijn op Brisbane, Australië, waar wereldleiders elkaar ontmoeten tijdens de top van de G20. En al zullen de inwoners van de stad rekening moeten houden met extra drukte en allerhande bijkomende veiligheidsmaatregelen, die drukte vinden de plaatselijke bordelen alvast welgekomen. "De hoogste tijd om dingen te doen die je thuis niet doet", klinkt het daar.
Verwendung weltweit, Modelfreigabe vorhanden., Model released., usage worldwide, Please check additional restrictions!, Bitte Ei

In "Viper Room" is met de voorbereidingen van de top ook al een toename van mannen die een bezoekje brengen vastgesteld. "Het is al ongewoon druk", aldus een woordvoerster op de Australische nieuwswebsite News, "Nu al zijn er meer klanten, is er meer leven dan anders. Maar mensen die ver weg zijn van hun thuis willen zich meer uitleven in dingen die ze anders nooit doen. Naar een bordeel gaan staat dan vaak op hun lijstje."

"Barack Obama zullen we hier niet te zien krijgen, toch zullen een aantal onverwachte gasten op zoek gaan naar onverwacht vertier. Je kan nooit weten wat je hier over de vloer krijgt. Discretie is dan het sleutelwoord. De meisjes gebruiken een valse naam, de mannen die hier komen ook. En we moeten er zeker op toekijken dat collega’s elkaar hier niet tegen het lijf lopen."

Eenzelfde verhaal bij "Montecito", waar men verwacht dat de reguliere klanten dit weekend zullen overslaan. "Maar de nieuwe klanten uit diverse landen zijn even vriendelijk. Ze hebben veel respect voor de vrouwen. We beschouwen hen dan ook als goede klanten."

Bij "Cleos on Nile" is men alvast het hele weekend, dag en nacht, open en hopen ze "heel wat nieuwe gezichten te zien".

lees ook