"Slimste mens" levert Kenji Minogue-zangeres contract op bij Woestijnvis

Sarah Vandeursen heeft een contract getekend bij Woestijnvis, een gevolg van haar passage in het Vier-programma "De slimste mens ter wereld". Dat schrijft De Standaard. Vandeursen is beter bekend als haar alter ego "Conny Komen", een van de twee zangeressen van de absurde West-Vlaamse elektropopband Kenji Minogue.

Vandeursen was een van de opvallendste deelnemers aan "De slimste mens ter wereld". Ook al viel ze na één aflevering al af, haar lichtjes bizarre humor is duidelijk in de smaak gevallen bij het productiehuis Woestijvis, dat de tv-quiz maakt. De zangeres heeft intussen haar eerste dagen bij haar nieuwe werkgever achter de rug.

Of Vandeursen snel te zien zal zijn in een programma op Vier, is nog niet zeker. "We zitten nog in de kennismakingsfase", zegt programmadirecteur Sam De Graeve in de krant. "Het is nog te vroeg om iets te zeggen over een concreet programma. Enkel dat ze nu meewerkt op de redactie van een programma dat in een nog zeer pril stadium zit. En dat er bij dat programma eventueel opties voor en achter de schermen zijn."