"Mijn haar heeft niets met voetbal te maken"

Opvallen deed hij alleszins tijdens de nationale hymne van Wales, voor de aftrap van de voetbalinterland België-Wales. Hanenkam perfect in de plooi en een knipoog in de camera, alsof hij wilde duidelijk maken wat iedere Belg voor de wedstrijd tegen Wales gisterenavond hoopte: "Die zullen we hier eens snel inpakken." Maar het werd niet wat velen ervan verwacht hadden en de knipoog was enkel bedoeld voor zijn familie. Zo vertelde de 8-jarige Kosta Blondeaux aan Het Laatste Nieuws.

Hij ontkende dat zijn kapsel iets met Mario Balotelli te maken heeft: "Ik hou van alles wat met het voetbal te maken heeft. Alleen mijn haar heeft er nu toevallig niets mee te maken."

Blijkbaar heeft papa Geoffrey het kapsel van zijn zoon gekozen, toen zijn zoontje anderhalf jaar was. "Sindsdien is hij geen haar meer veranderd. Hij kiest nu zelf voor die snit", aldus de papa die ook over een hanenkam beschikt. Het gezin woont in Houdeng, een deelgemeente van La Louvière.

Kosta werd na het beantwoorden van 2 strikvragen en 1 schiftingsvraag door ING uitgeloot om deze voetbalwedstrijd mee te maken.

lees ook