"Tof dat iedereen hiervan blijkt te genieten"

Kat en Kris Camilli uit San Francisco, VS, wilden de aankondiging van hun zwangerschap aan familie en vrienden anders doen verlopen dan normaal, met een grap namelijk. Ze vroegen hen eerst om samen met hen op de foto te gaan. Maar in plaats van "Cheese" te roepen, werden de anderen verrast met "Kat is zwanger!". De reacties werden gebundeld in een hilarische video.

Kat Camilli aan ABC News: "Het verbaasde niemand dat ik om een foto vroeg, want ik hou er nu eenmaal van om veel foto’s te nemen."

"We waren het laatste koppel dat aan kinderen begonnen is. Daarom reageerde iedereen zo verbaasd. Voor hen heb ik mijn broer dan deze video laten maken. Maar dat het zo uit de hand zou lopen, kon ik nooit vermoeden. Het is zo leuk te zien dat ook anderen hiervan kunnen genieten."

De baby wordt verwacht op 22 mei.

lees ook