Zo maak je je alvast niet geliefd bij de buren

Aan het gezicht te zien van de persoon die het vuurwerk aanstak, was het duidelijk niet de bedoeling dat dat vuurwerk die richting uitkoos. Namelijk de richting van de tuin van de buren en niet recht naar de wolken. In ieder geval was dit geen geslaagde missie om je geliefd te maken bij je buren. Het incident deed zich vorige week voor in Chelmsford, Essex (Groot-Brittannië).

Wat de reden van dit nachtelijk vertoon zou kunnen zijn, daar is het voorlopig het raden na. Happy Place zoekt het alvast in de richting van "samen met je vrienden iets drinken, als een van hen plots vraagt of er nog vuurwerk van een vorige feestdag over is." Wat dus een studentikoze grap blijkt, wordt nog grappiger door het resultaat. De video geraakte daarom al snel via diverse sociale media wereldwijd verspreid.

Huffington Post besloot alvast met: "Maak je maar geen zorgen, jongen, blijf gewoon je sigaretje roken. We zijn zeker dat niemand iets gemerkt heeft."

lees ook