"Wat als ik "ja" had gezegd toen ze me vroegen voor "Temptation island"?"

Zeven jaar geleden is Tina Maerevoet gevraagd deel te nemen aan de realityserie "Temptation island". Dat heeft de actrice uit "Thuis" gemeld via Twitter. "Geen moment heb ik overwogen op het aanbod in te gaan."
© VRT

"Temptation island" was enkele jaren geleden een populaire realityreeks die liep op VT4 (nu Vier). Het programma bestond erin koppels in een paradijselijke setting met allerlei aardse en fysieke verleidingen te confronteren om zo hun trouw voor elkaar te testen. Ook Tina Maerevoet (alias Paulien uit "Thuis") kreeg ooit een uitnodiging in de bus.

"Het gebeurde in een discotheek in Leuven", herinnert ze zich. "Een meisje gaf me haar kaartje en vroeg me deel te nemen aan "Temptation island". Het was de bedoeling dat ik me bij de vrijgezellen zou aansluiten. Op dat moment had ik echter een vriend. Voor het meisje was dat geen probleem: dan konden we gewoon als koppel deelnemen."

"Geen moment heb ik overwogen op het aanbod in te gaan. Nauwelijks enkele maanden later kon ik aan de slag bij "Thuis". Roem is evenwel nooit een doel op zich geweest, anders had ik wel aan "Temptation island" deelgenomen."

Waarom dan de mijmerende tweet? "Ik had iemand ontmoet die nog samen is geweest met een voormalige deelnemer aan het programma. Dat zette me aan het denken. Hoe anders had alles kunnen lopen had ik het aanbod wél aanvaard?"