Chris Hemsworth is meest sexy man van 2014

De Australische "Thor"-acteur Chris Hemsworth is de meest sexy man van 2014. Dat heeft het tijdschrift People naar jaarlijkse gewoonte beslist. Hij volgt daarmee popzanger Adam Levine op.

De officiële titel die Hemsworth meekrijgt, is Sexiest Man Alive 2014. Ofwel: de meest sexy levende man van 2014. "Het meest enthousiast ben ik over het "levende" stuk van de titel", zegt de 31-jarige man in een reactie. "Het sexy-gedeelte is een bonus. Ik ben geflatteerd."

In People zegt de acteur dat hij met deze titel toch wel enkele weken thuis mag opscheppen. "Ik kan nu tegen haar (zijn vrouw Elsa Pataky, nvdr.) zeggen dat dit is wat de mensen denken. Ik zal dus niet langer moeten koken of luiers verversen. Ik sta daarboven. Ik heb het gemaakt", lacht hij.

De acteur is vooral bekend van zijn rol in de films "Thor", "Star trek" en "Rush". Van 2004 tot 2007 speelde hij ook mee in "Home and away".

Eerder werden onder andere Channing Tatum, Bradley Cooper en Ryan Reynolds verkozen tot meest sexy man.