Paniek in het restaurant, behalve bij die ene klant

Een slechte service of een haar in de soep, meestal zijn het die dingen die een restaurantbezoek danig kunnen verpesten. Al valt het te betwijfelen of een van die zaken ook een bron van ergernis is voor de klant in onderstaand restaurant dat overvallen wordt. Hij dineert stoïcijns voort, terwijl rond hem de paniek regeert.

Gegevens over de man zijn er voorlopig niet. "Sagittarius" is volgens de Russische nieuwssite Life News de naam van de tent die wordt overvallen.

De vrijgegeven bewakingsbeelden tonen in de achtergrond tientallen gemaskerde mannen die het restaurant binnendringen. Even later lopen nagenoeg alle klanten in de zaak naar buiten, op een iemand na. Die doet alsof er helemaal niets aan de hand is.

De overval zelf zou dateren van 16 of 17 september. Twee mannen werden voor hun aandeel in de overval gearresteerd, maar zijn intussen weer vrijgelaten. Door het vrijgeven van de bewakingsbeelden hoopt de politie nog meer informatie te verkrijgen over het incident.

lees ook