Spoedherstelling aan wegdek E40 in Everberg

Morgen, na de ochtendspits, start een spoedherstelling aan het wegdek op de E40 in Everberg (Kortenberg), in de rijrichting van Brussel. Tussen de parking van Everberg en het op- en afrittencomplex van Sterrebeek wordt over een lengte van 5 meter het asfalt en het beton vervangen. Dat meldt het Agentschap Wegen en Verkeer.

De werken starten vrijdag omstreeks 10.30 uur en zullen duren tot de nacht van zondag 23 november op maandag 24 november. De weg zal helemaal vrij zijn voor de ochtendspits van maandag 24 november.

Tot vrijdagavond zullen eerst twee in plaats van vier rijstroken beschikbaar zijn, nadien kan het verkeer tot maandagmorgen over twee of drie rijstroken verlopen. Het Vlaams Verkeerscentrum raadt aan om rekening te houden met hinder, vooral vrijdag overdag.