Cher annuleert concerten in VS en Canada

De Amerikaanse zangeres Cher heeft alle resterende concerten van haar tournee "Dressed to kill" geannuleerd. De artsen hebben haar rust voorgeschreven om te herstellen van een virale infectie. "Ik ben helemaal van de kaart. Dit heb ik nog nooit meegemaakt", verontschuldigt Cher zich bij haar fans.

De 68-jarige Cher heeft de voorbije maanden de VS en Canada rondgereisd om afscheid te nemen van haar fans tijdens haar tournee "Dressed to kill". In maart gaf ze het eerste concert van de concertreeks in Phoenix.

Het tweede luik van de tournee zou in september van start gaan in New York, maar het concert werd uitgesteld omdat de zangeres een infectie had die de functie van haar nieren aantastte. Nu is bekendgemaakt dat Cher alle geplande concerten van het tweede luik van de tournee annuleert.

"Ik ben helemaal van de kaart. Dit heb ik nog nooit meegemaakt. Ik hoop oprecht dat ik de geplande concerten in de toekomst nog kan inhalen zodat ik kan afmaken wat ik gestart ben", meldt Cher.

De zangeres moet op doktersadvies rust nemen. Ze is nog niet helemaal hersteld van de virale infectie die ze heeft opgelopen. De tickets voor de geannuleerde concerten zullen worden terugbetaald.