Glazenwasser overleeft val van 11 verdiepingen

In de Amerikaanse stad San Francisco heeft een glazenwasser een val van 11 verdiepingen overleefd. De onfortuinlijke man kwam terecht op een rijdende auto en is met zware verwondingen opgenomen in het ziekenhuis.

De glazenwasser zou zich op het dak van het gebouw bevonden hebben toen hij naar beneden viel. Hij was daar zijn materiaal aan het klaarzetten. De lift die hij zou gebruiken om de ramen van het gebouw te wassen, zou nog beneden zijn geweest. Hoe de man precies is gevallen is niet duidelijk, maar het zou niet om een wanhoopsdaad gaan.

Een voorbijrijdende auto heeft zijn val gebroken. De bestuurder van de auto is niet gewond geraakt. De glazenwasser was nog bij bewustzijn na zijn val. Een van de toevallige voorbijgangers was een verpleegster en die heeft zich over hem ontfermd tot de ziekenwagen er was. "Hij wist perfect wat er gebeurd was en waar hij was", zegt ze aan AP. Hij is daarna met zware verwondingen weggevoerd naar het ziekenhuis.