Laatste aflevering "Glee" in maart op de buis

De allerlaatste aflevering van de Amerikaanse televisieserie "Glee" wordt volgend jaar in maart uitgezonden op de Amerikaanse televisie. De musicalserie zal eindigen met een extra lange aflevering van twee uur. Dat meldt de zender Fox.
THE ASSOCIATED PRESS2013

Het zesde en laatste seizoen van "Glee" gaat van start op 9 januari in Amerika. De bedenker Ryan Murphy liet begin dit jaar weten dat de serie een tijdsprong zal maken en zich richt op de originele cast van de reeks.

"Het wordt een lief en passend seizoen dat wordt gedragen door de acteurs die sinds het begin in de show spelen", zei Murphy.

"Glee" kwam in 2009 voor het eerst op antenne. Het was een verrassende hit in Amerika. Vorig jaar overleed hoofdrolspeler Cory Monteith aan een overdosis drugs en alcohol. Zijn personage Finn Hudson stierf ook in de serie, maar de doodsoorzaak werd niet geduid.