Welke Ketnetter verdient een Gouden K ?

Ketnet organiseert voor het tweede jaar op een rij Het Gala van de Gouden K's. De kijkers kunnen hun stem uitbrengen in zestien categorieën via de website ketnet.be. Het Gala van de Gouden K's wordt uitgezonden op zondag 18 januari 2015.

Vorig jaar brachten ongeveer 30.000 Ketnetters via ketnet.be hun stem uit voor Het Gala van de Gouden K's. Ook dit jaar mogen de kijkers van de jongerenzender bepalen wie of wat hen het afgelopen jaar het meest heeft overtuigd in de media, de showbizz en de sport.

In totaal worden er zestien prijzen uitgereikt op Het Gala van de Gouden K's. Een nieuwe categorie is "sportmoment van het jaar".

Daarnaast wordt voor het eerst de prijs voor Ketnetter van het jaar uitgereikt. De kijkers mogen zelf een andere kijker nomineren voor de prijs.

Dit jaar werden onder anderen Niels Destadsbader, Charlotte Leysen, Stromae en Natalia in de bloemetjes gezet tijdens de eerste editie van Het Gala van de Gouden K's.