Tom De Cock en Karolien Debecker ambassadeurs voor holebi-jongeren

MNM-dj's Karolien Debecker en Tom De Cock zijn de twee nieuwe ambassadeurs van Wel Jong Niet Hetero (WJNH). Het duo is gisteren officieel voorgesteld op het twintigste verjaardagsfeest van de holebi- en transgendervereniging voor jongeren.

Gisteren is in de Vooruit in Gent de twintigste verjaardag van WJNH gevierd. Op die avond zijn ook De Cock en Debecker voorgesteld als nieuwe ambassadeurs. Karoline Debecker is net als Tom De Cock dj bij MNM, maar presenteert sinds kort ook de quiz "Lijst Debecker" op Canvas.

Het duo wordt het gezicht van de zogenoemde #SoWhat?!-campagne. "Het doet er niet toe waarop je valt, zolang je je zelf maar goed voelt!", klinkt het. Bij de campagne horen een reeks affiches van De Cock en Debecker, maar wie dat wil kan op de website van WJNH ook zelf een foto van zichzelf uploaden en zo deel worden van de campagne.

Meest gelezen