Aanzoek gaat viraal om mysterieus koppel te vinden

Paul Wolfe heeft zijn mysterieuze koppel gevonden. De man wandelde eind november in een natuurpark in de Amerikaanse staat Oregon toen hij in de verte op een berg een man voor zijn vriendin zag knielen. Wolfe grabbelde naar zijn smartphone en legde het intieme moment vast. Maar Wolfe wilde ook graag de foto aan het koppel bezorgen en zette de foto op sociale media.

"Als je iemand kent die zich verloofde op Thanksgiving, bezorg hen alstublieft deze foto", introduceerde Wolfe de foto op Instagram, Imgur, Facebook en Reddit. Als bij wonder zag de getuige van het koppel de foto passeren op het internet.

Hij belde meteen naar de bruidegom. "Kameraad, dit is te gek. Er is een foto en die gaat viraal. Mensen zijn op zoek naar jou", klonk het. Daarna contacteerde de getuige Wolfe voor de foto. Hij wil de foto graag als huwelijkscadeau geven. 

Het koppel in kwestie is Alex Gensitskiy en Katie Verkovod. Voor Katie bracht de foto "opnieuw de emoties van die dag naar boven". Alex herinnert zich dat er die dag veel mensen wandelden. Hij was bloednerveus voor het aanzoek en wachtte een moment af dat hij dacht dat ze alleen waren.

Het koppel leerde elkaar anderhalf jaar geleden kennen op een religieus jeugdkamp. Katie en Alex trouwen in juli. Ze trekken naar Azië op huwelijksreis om aan vrijwilligerswerk te doen. Wie wil kan hun reis sponsoren. Wolfe stortte alvast een gift.

lees ook