Gladde wegen in Limburg veroorzaken heel wat ongevallen

In Limburg zijn deze morgen heel wat ongevallen gebeurd door de gladde wegen. In Sint-Truiden kwam een fietsster om het leven toen ze op een borduursteen viel en in Zonhoven raakte een bestuurder gewond toen zijn auto over de kop ging. Volgens Wegen en Verkeer zijn alle strooidiensten vannacht wel normaal uitgereden en was er geen hinder door de staking.

De fietsster gleed uit op de Halmaalweg in Sint-Truiden en viel met haar hoofd op een borduursteen. Een MUG-team kwam ter plaatse om de vrouw de eerste zorgen toe te dienen, maar ze bleek al overleden aan haar hoofdwonde.

In Zonhoven ging een auto over de kop op de Molenweg. De bestuurder raakte daarbij gewond. In Hechtel botsten een auto en een tankwagen, maar bij dat ongeval bleef de schade beperkt.

Wegen en Verkeer meldt dat alle strooidiensten vannacht normaal zijn uitgereden en dat er geen hinder was door de staking.