"De telefoon houdt niet op met rinkelen"

Intussen wordt haar fortuin op 80 miljoen euro geraamd en dat op nauwelijks 2 jaar tijd. Toen passeerde een zekere Grumpy cat via YouTube. Een van haar eerste video’s leverde haar tot hier toe bijna 17 miljoen views op. Sindsdien werd een commerciële machinerie rond de boos ogende kat opgezet, schreef ze een boek, speelde ze mee in een film en was ze een graag geziene gaste op evenementen wereldwijd.

Eigenares Tabatha Bundesen uit Morristown, Arizona (VS), op nieuwswebsite Express: "Dankzij het succes kon ik mijn job als dienster al na een paar dagen, nadat ze publiekelijk voorgesteld was via sociale media, opzeggen. Sindsdien heeft de telefoon niet meer opgehouden met rinkelen."

"Mensen moeten nog maar naar haar kijken en ze worden verliefd op haar. Ook al vinden ze eigenlijk dat ze aartslelijk is."

lees ook

    Meest gelezen