"Je kan onze billen moeilijk vergelijken"

Lange tijd hield Pippa Middleton de lippen stijf op elkaar over haar billen die na het huwelijk van haar zus Kate en prins William in 2011 viraal gegaan waren. Maar begin 2014 kwam daar verandering in, tijdens een gala-avond in Londen waar ze vrouwen uit de communicatiesector toesprak. Ook tijdens een interview op nieuwswebsite Today in juli kwamen haar jurk en de zichtbare gevolgen ter sprake. In het Britse tijdschrift The Spectator durfde ze het nu zelfs aan zich te meten met het achterwerk van Kim Kardashian.

"Er is geen enkel jaaroverzicht volledig als er geen verhaal is over een kont. De prijs voor "Derrière van 2014" gaat zonder twijfel naar Kim Kardashian, toen haar achterkant de afgelopen maand op het internet explodeerde."

"Ik moet zeggen dat die van mij -ook al heeft die zijn moment van roem gehad- daarmee niet te vergelijken is. Toch heeft het verhaal van Kims achterwerk me even doen stilstaan. Wat hebben die Amerikanen toch met die billencultuur? Volgens mij is het een soort obsessie."

"Het doel van Kim was blijkbaar het internet open te breken. Maar ik ben er niet zo zeker van dat dit de juiste manier is."

lees ook