Ex-Miss America en actrice Mary Ann Mobley overleden

Mary Ann Mobley, voormalig Miss America, is op 77-jarige leeftijd overleden aan de gevolgen van borstkanker. Mobley acteerde na haar misstitel in verschillende televisieseries en ze verscheen in enkele films aan de zijde van Elvis Presley.
AP1958

De Amerikaanse schoonheidskoningin en actrice Mary Ann Mobley is op 77-jarige leeftijd overleden aan de gevolgen van borstkanker. Mobley was de eerste vrouw uit Mississippi die het tot Miss America schopte in 1959.

Na haar verkiezing tot mooiste vrouw van Amerika bouwde de brunette een carrière als actrice uit. Ze vertolkte rollen in series als "Falcon Crest", "The man from U.N.C.L.E.", Ironside", "The Partridge family" en "The love boat".

In de jaren zestig was Mary Ann Mobley te zien in enkele films met Elvis Presley. Ze acteerde in onder meer "Harum scarum" en "Girl happy".