Herman Verbruggen vervangt Iwein Segers in "Komen eten"

De acteur Herman Verbruggen is de opvolger van Iwein Segers als presentator/stem in het programma "Komen eten" op Vier. Iwein Segers wil zich na vijf seizoenen tv-maken volop concentreren op zijn nieuwe comedyshow. Herman Verbruggen gaat vanaf januari aan de slag bij Vier.

Herman Verbruggen is de voorbije decennia wereldberoemd geworden in Vlaanderen als Marcske uit de tv-serie "F.C. De Kampioenen". De 51-jarige acteur volgt Iwein Segers (34) op als presentator van "Komen eten" op Vier. Verbruggen gaat vanaf januari aan de slag bij Vier.

Iwein Segers wil zich opnieuw volop concentreren op zijn eerste liefde, comedy. Zijn nieuwe show "Oorlog is stom!" gaat volgend jaar in première en op tournee.

"Na overleg met Iwein hebben we beslist om de samenwerking stop te zetten. We zijn op zoek gegaan naar een nieuwe presentator en zo terechtgekomen bij Herman Verbruggen. We zullen met hem een aantal nieuwigheden uittesten voor het nieuwe seizoen van "Komen eten"", meldt Kristof Demasure van Vier.