VTM werkt aan nieuwe thrillerserie "Coppers"

VTM werkt aan een televisieserie op basis van de boeken van Toni Coppers over de politiecommissaris Liese Meerhout. Het zevende boek in de misdaadreeks werd een maand geleden nog gelauwerd met de Hercule Poirotprijs 2014.

De cast van de nieuwe thrillerserie "Coppers" van VTM is bekendgemaakt. De hoofdrol wordt vertolkt door Hilde De Baerdemaeker. De nevenrollen zullen door onder anderen Luk Wyns, Lotte Pinoy, Bert Verbeke en Joris Hessels gespeeld worden.

De tv-serie "Coppers" zal bestaan uit dertien op zichzelf staande afleveringen van vrije verfilmingen van de misdaadromans van Toni Coppers, meldt VTM in een persbericht.

De opnames van "Coppers" gaan in het voorjaar van 2015 van start in de provincie Antwerpen. Het is nog niet bekend wanneer de serie op antenne zal gaan.