Clouseau krijgt handen op elkaar in Sportpaleis

De broers Koen en Kris Wauters van Clouseau hebben vanavond het eerste van vier concerten in het Sportpaleis in Antwerpen afgewerkt. Het is vier jaar geleden dat Clouseau nog een reeks optredens afwerkte in de concertzaal in de Scheldestad.

De nieuwe concertreeks in het Sportpaleis in Antwerpen werd "Clouseau centraal" gedoopt. Het podium werd opgesteld in het midden van het Sportpaleis.

De fans gingen helemaal uit hun dak in het uitverkochte Sportpaleis. De bekendste nummers van Clouseau werden luidkeels meegezongen.

Clouseau stond voor het eerst op het podium in het Sportpaleis in 2000. De twee concerten gingen door onder de titel "Clouseau & orkest". In 2003 en 2004 werden er 14 concerten georganiseerd. De elfde concertreeks in 2010 was goed voor 9 opeenvolgende concerten. Voor "Clouseau centraal" staan er vier optredens op de affiche.