Nicole Scherzinger debuteert in musical "Cats"

Nicole Scherzinger heeft haar debuut op West End in Londen gemaakt in de musical "Cats" van Andrew Lloyd Webber. De voorstelling waarin Scherzinger Grizabella vertolkt, werd bijgewoond door zangeres Elaine Paige, die in 1981 de rol voor het eerst gestalte gaf.

Het debuut van Nicole Scherzinger in de musical "Cats" werd bijzonder positief onthaald in Londen. De voormalige Pussycat Doll ontving een luid applaus na afloop van de voorstelling van de musical van Andrew Lloyd Webber in London Palladium.

De 36-jarige zangeres kreeg bijzonder lovende recensies van de kranten na haar optreden. "Cats" werd voor het eerst opgevoerd in 1981 en bleef 21 jaar onafgebroken op de affiche staan. Na twaalf jaar wordt de musical opnieuw gespeeld in London Palladium.

Voorlopig staan er nog opvoeringen van de musical met Nicole Scherzinger op het programma tot 28 februari.