Angelina Jolie mist première eigen film door windpokken

Angelina Jolie moet afhaken voor verschillende evenementen rond de lancering van haar nieuwe film "Unbroken". Dat meldt de Amerikaanse actrice en regisseur in een filmpje op YouTube. De reden? Ze is getroffen door de windpokken.
A2014

"Unbroken" gaat overmorgen in de VS in première, maar Jolie, die de film regisseerde, zal het feestje moeten missen. De echtgenote van Brad Pitt is aan windpokken ten prooi gevallen.

"Ik zal thuis zitten en iedereen missen", zegt ze in een filmpje op YouTube. "Ik kan het niet geloven want deze film betekent veel voor mij. Ik kan het gewoon niet geloven, maar dat is het leven."

In "Unbroken" vertelt Jolie het waargebeurde verhaal van de Olympische atleet Louis Zamperini die tijdens WO II als Amerikaanse soldaat door het Japanse leger gevangen werd genomen na wekenlang op zee te hebben rondgezworven om vervolgens tot het einde van de oorlog zwaar te worden mishandeld.