Spectaculair huwelijksaanzoek met hoogtewerker valt in duigen

Een spectaculair huwelijksaanzoek met een kraan is op een sisser uitgedraaid. Een Nederlandse man uit IJsselstein wilde alles uit de kast halen voor zijn spectaculair huwelijksaanzoek, maar hij kwam daar met de schrik vanaf. De man had een hoogwerker ingehuurd om bengelend voor het raam van zijn geliefde de grote vraag te stellen, maar het gevaarte kantelde onverwacht op het huis van de buren.

De man had zaterdagochtend een hoogtewerker ingehuurd, maar zijn verrassing liep grondig mis: de kraan kantelde en belandde op het dak van de achterburen (zie filmpje).

Op dat moment waren er drie mensen thuis, maar gelukkig bevond geen van hen zich op de zolderverdieping. De onfortuinlijke romanticus zelf bleef ook ongedeerd. Hij kon nog op eigen krachten uit het bakje aan de hijskraan klauteren.

Een speciale bergingsfirma moest ter plaatse komen om de kraan opnieuw recht te trekken. Bij die bergingsoperatie liep er echter iets mis, waardoor het gevaarte opnieuw op de reeds getroffen woning terechtkwam. Ook bij die tweede val raakte niemand gewond. Omdat er nu al twee kranen ter plaatse staan, kan de brandweer niet echt controleren of de constructie van de omliggende huizen is verzwakt.

Volgens de brandweer is de man zelf enorm onder de indruk van de gebeurtenissen. De politie heeft hem na een kort gesprek laten gaan. De man had nl. een weekendje Parijs geboekt voor hem en zijn kersverse verloofde. Want ondanks het mislukte aanzoek, zou de vrouw wel ingaan op het aanzoek van haar creatieve man, aldus de aanwezige brandweerwoordvoerder.

lees ook