Zoek de zeven verschillen

De Britse William en zijn vrouw Kate Middleton hebben de pers een vroeg kerstcadeau geschonken: een serie foto's van de 17 maanden oude George. De kleine prins zit schattig op de vuile trappen van Kensington Palace in Londen. Zoals altijd heeft Kate opnieuw nagedacht over zijn kledij. Deze keer is George uitgedost in een "debardeurke" met kort broekje en (te) hoog opgetrokken kousen. Het is opvallend hoe goed George op zijn vader lijkt.
Links prins William, rechts prins George.

De foto's werden gemaakt door een persoonlijke assistent van Kate en William. George draagt een witte T-shirt met lange mouwen en kraag, een marineblauwe short en dito trui. Op de trui -u hebt het beslist opgemerkt- prijken de welbekende Britse paleiswachten. Zowaar een knipoog naar een van de Britse toeristische trekpleisters.

Voor wie het truitje leuk vindt: helaas het is uitverkocht. Nog voor het uitkomen van de kerstfoto's van George was het al stormlopen voor de trui. Het exemplaar, een ontwerp van Cath Kidston, kost 25 euro en is te koop in de gelijknamige, Britse vintage winkelketen. Cath Kidston overweegt alvast een nieuwe voorraad aan te leggen. Zo doet het George-effect -alles wat de prins draagt, verkoopt als zoete broodjes- weer zijn werk.

De Britse pers is het alvast roerend eens: de foto's tonen hoe hard George op zijn vader lijkt, met dezelfde guitige en vooral ondeugende kleutertrekken. Wat denkt u trouwens zelf ?