Intergalactic Lovers levert titelsong van internationale serie

De Belgische band Intergalactic Lovers mag de titelsong leveren van de nieuwe internationale serie "The team". Het gaat om het nummer "Northern Rd." uit hun meest recente album.

"Het gebeurt niet elke dag dat één van je songs uitgekozen wordt voor een internationale productie als "The team"", zegt Dennis Van Poucke, de manager van de band, in een persbericht. "Dit is de kers op de taart van een succesvol jaar voor Intergalactic Lovers."

"The team" is een internationale politieserie van vijf producenten en acht televisiezenders uit België, Denemarken, Duitsland, Frankrijk, Zweden, Oostenrijk en Zwitserland. De hoofdrollen zijn weggelegd voor Veerle Baetens, de Deen Lars Mikkelsen (bekend van "The killing" en "Borgen") en de Duitse Jasmin Gerat. Ook Koen De Bouw, Hilde Van Mieghem, Filip Peeters, Marijke Pinoy en Line Pillet zullen te zien zijn in de serie.

"We probeerden al lang om "Northern Rd." op de begingeneriek van de serie te krijgen", zegt Jan De Clercq, gedelegeerd producent van "The team". "Dat was niet evident, want de productie was in handen van maar liefst vijf producenten. Uiteindelijk beaamden ook de andere producenten dat dit nummer de beste keuze is."

Bij ons wordt de serie in de loop van 2015 uitgezonden op VTM.

Meest gelezen