Proximus stelt nieuw "pack" samen voor groepsaankoop

Proximus zal met een nieuw samengesteld "pack" van diensten deelnemen aan de groepsaankoop die werd gelanceerd na protest van misnoegde Telenet-klanten. Wie daarop intekent, krijgt de garantie dat er geen prijsverhoging komt in 2015, zegt Proximus-woordvoerder Jan Margot. Voor de andere Proximus-diensten zijn prijsverhogingen "niet uit te sluiten".
(Archieffoto)

Telenet kreeg de afgelopen tijd heel wat kritiek omdat het enkele van zijn prijzen eind januari zal verhogen. Een misnoegde consument begon daarop via Facebook een campagne om een groepsaankoop op te starten. Proximus toonde interesse, net als budgetmerk Scarlet -ook van Belgacom- en TV Vlaanderen. Iedereen, ook de bestaande Proximus-klanten, zou via de groepsaankoop kunnen intekenen op het speciaal samengestelde Proximus-pack met telecomdiensten.

Voor de andere, bestaande, packs van Proximus sluit Leroy geen prijsverhogingen uit. Wel zegt ze geen "pure" verhogingen te zullen doorvoeren, maar wel stijgingen die gekoppeld zijn aan extra diensten of producten.

Meest gelezen