"Die baard is een geschenk van God"

Hij had een Golden Globe moeten ontvangen, maar de categorie ontbrak. Toch waren sociale media het erover eens: de baard van Jamie Dornan, de hoofdrolspeler van "50 shades of grey", strààlde. Vele vrouwen merkten het op en twitterden dan ook hun genot de wereld in.

"De grote winnaar vanavond was de baard van Jamie. Ik wil hem bedanken voor die baard die eigenhandig door engelen vervaardigd is en hem door God toegezonden is om ons te zegenen", aldus journaliste Caitlin McBride van nieuwswebsite Independent.

Kristin Harris van Buzzfeed: "De Golden Globes vieren de grootste talenten uit Hollywood. Maar het echte talent deze avond was dat kunstwerk, die baard van Jamie Dornan. Nooit zullen jullie nog iets mooiers in jullie leven te zien krijgen." Volgens Buzzfeed wint hij zonder verpinken de "Golden Globe for Hottest Babe With A Beard", om af te sluiten met: "Gefeliciteerd, Jamie, en bedankt."

Hollywood Reporter wist nog te melden dan Dornans baard gefatsoeneerd was door Kim Verbeck, een "Celebrity Men’s Groomer". Nieuwswebsite Mirror besloot met: "Jamie bewees ten volle waarom hij de rol van Christian Grey gekregen heeft."

Hier beneden een selectie van tweets waarin de baard van Dornan geprezen werd:

lees ook