"Vieren? Nog geen tijd voor gehad"

Annelies Törös werd zopas tot Miss België 2015 verkozen. En dus is het druk, druk, druk. Afgelopen zaterdag werd de 19-jarige Annelies Törös uit Berchem verkozen tot nieuwe Miss België. Een echte verrassing was dat niet, want ze werd al weken als winnares getipt. Zelf bleek ze daarentegen wel nog verrast, zo vertelde ze deze ochtend op MNM.

Wat ging er door haar heen toen ze hoorde dat ze gewonnen had? "Ongelooflijk. Je kan dat niet geloven op dat moment."

"Daarna moest ik met heel veel mensen op de foto. Dus tijd om te vieren was er niet. Vervolgens ben ik gaan slapen, want het was toen al heel laat. En ’s morgens moest ik weer vroeg op."

Törös studeert communicatiemanagement, maar "de studies worden een jaartje on hold gezet. Er zal veel te doen zijn, zoals fotoshoots. Ik denk dat het het beste is om even te stoppen met studeren. Dat gaat anders toch niet lukken."

"Ik heb niet direct plannen om iets in de media te doen. Het mag wel, maar het is zeker niet iets wat ik ambieer. Ik zou eigenlijk heel graag iets met mode doen."

En wereldvrede? "Ja, dat ook."

Uiteindelijk gaf ze nog mee dat ze geen vriend heeft, dat oranje haar lievelingskleur is en dat ze wel haar appendix nog heeft.

lees ook