71-jarige man uit Machelen sterft na CO-intoxicatie

Een 71-jarige man is vannacht in het ziekenhuis bezweken aan de gevolgen van een CO-intoxicatie in zijn woning langs de Leuvensesteenweg in Machelen. Dat is vernomen bij Gilles Blondeau, woordvoerder van het parket Halle-Vilvoorde, dat een wetsdokter en deskundige heeft aangesteld om de oorzaak van de intoxicatie te achterhalen.

Op het ogenblik van de CO-vergiftiging bevonden zich zes personen van dezelfde familie in het pand. Het ging om vijf volwassenen en één kind van twee jaar oud. Buiten het slachtoffer ondervonden de vijf overige personen weinig of geen problemen van de intoxicatie en ze werden ook niet naar het ziekenhuis overgebracht voor controle.

Volgens de brandweer van Vilvoorde dient de oorzaak wellicht gezocht te worden in een slecht werkende boiler.