Autobestuurder in levensgevaar na zware crash op A12

Afgelopen nacht is op de A12 in Willebroek een bestuurder levensgevaarlijk gewond geraakt bij een ongeval. Nog twee andere personen liepen ook verwondingen op. De omstandigheden van het ongeval worden nog onderzocht.

Het ongeval gebeurde ter hoogte van dancing Carré. Er waren twee voertuigen bij betrokken.

De hulpdiensten werden opgeroepen rond 1.20 uur. Een van de bestuurders moest uit zijn auto worden bevrijd door de brandweer en werd in levensgevaar afgevoerd naar het ziekenhuis.

De omstandigheden waarin het ongeval gebeurde, zijn voorlopig nog niet duidelijk. De Antwerpse wegpolitie deed ter plaatse de nodige vaststellingen maar ook een deskundige van het parket kwam ter plaatse om het ongeval te onderzoeken.

Veel schade

De schade door het ongeval was immens. Niet alleen raakten beide voertuigen zwaar beschadigd, een van de wagens kwam ook nog eens tegen een duiker terecht van de naastgelegen beek en beide wagens grepen in hun crash ook nog enkele verkeerspalen en -borden mee.

De brokstukken lagen meters ver verspreid over twee rijstroken van de A12 en het fietspad ernaast. Tijdens de interventie kon het verkeer enkel door over het linkerrijvak.