Brand op voormalige "Frits & Franky"-filmlocatie

Een woning in de Waterstraat in Postel (Mol) is volledig vernield na een uitslaande brand. De woning was een van de filmlocaties van de film "Frits & Franky". Er vielen geen gewonden.

Rond 7.15 uur vanochtend werd de brandweer van Mol opgeroepen voor een brand in een woning langs het kanaal. Bij aankomst van de brandweer sloegen de vlammen al door het dak van de woning en ook het gelijkvloers stond helemaal in brand. Hoewel de felle wind het vuur aanwakkerde, kreeg de brandweer de brand relatief snel onder controle. De brandweer kon ook bluswater aanvoeren uit het kanaal.

Voormalige filmlocatie

Een paar jaar geleden werd de woning nog gebruikt als filmlocatie voor de film "Frits en Franky", de opvolger van de film "Frits en Freddy". In de film woonde "tante Jos" in het huisje. De woning is door de brand echter volledig vernield en onbewoonbaar verklaard. De oorzaak van de brand is nog niet bekend.