Dancing Zillion keert voor één avond terug

De Antwerpse dancing Zillion, die 14 jaar geleden de deuren sloot door enkele rechtszaken, komt in maart heel even opnieuw tot leven. De groep achter de nachtclub organiseert namelijk een feestje in het Sportpaleis.

De megadiscotheek Zillion opende in oktober 1997. Na amper vier jaar moest zaakvoerder Frank Verstraeten echter al de deuren sluiten. Reden waren een aantal rechtszaken rond illegale praktijken.

Eind november vorig jaar hebben enkele leden van het toenmalige team de Facebookpagina ZILLION.xxx opgestart. Die pagina was vooral bedoeld om enkele dj-sets aan te bieden. Al meer dan 15.000 mensen zijn fan van de pagina.

Het succes van die pagina krijgt nu een vervolg. Op vrijdag 13 maart staat de toenmalige ploeg van de dancing in het Sportpaleis met "Zillion, relive the vibe with the original cast".