Mariah Carey trekt naar Las Vegas

Mariah Carey geeft komend voorjaar 18 concerten in The Colosseum in Las Vegas. Dat heeft eigenaar Caesars Palace aangekondigd. Daarmee treedt de zangeres in de voetsporen van Céline Dion, Britney Spears en Shania Twain.
AP2014

Het eerste optreden staat op 16 mei gepland in The Colosseum, een concertzaal bij het beroemde Caesars Palace in Las Vegas. Alles samen staat ze die maand 9 keer op het podium. In juni volgen nog eens 9 concerten.

De aankondiging van de concertreeks volgt op een weinig succesvol jaar voor Carey. Haar jongste album "Me. I am Mariah... The elusive chanteuse" was een commerciële flop en ze kreeg herhaaldelijk kritiek op de belabberde kwaliteit van haar stem tijdens optredens.

Carey zal tijdens de concerten 18 nummer 1-hits brengen, waaronder "We belong together", "Hero" en "Vision of love". Eerder tekenden ook Céline Dion, Britney Spears en Shania Twain present voor een concertreeks in Las Vegas.